Kiezen voor Matrix Kredieten?
Dat is verzekerd zijn van een persoonlijke aanpak

Matrix Verzekeringen is één van de onderdelen van Matrix Groep. Met meer dan 35 jaar ervaring binnen de wereld van verzekeringen, beleggingen en hypotheken, bieden wij elke klant een kwalitatieve en bovenal menselijke service aan.

Wat in 1986 begon met een klein kantoortje in Brasschaat groeide al snel uit tot een kantorengroep met zeven locaties binnen de provincie Antwerpen. Onze diverse experten werken samen onder één dak om verregaande specialisaties en professionele oplossingen aan te bieden. Dus of je nu op zoek bent naar een schadespecialist, beleggingsexpert, commerciële talenten of administratieve genieën, onze medewerkers zijn vakspecialisten als geen ander en helpen jou met alle plezier verder!

Kredieten Antwerpen Centrum: kredieten en hypothecaire leningen

 Bij Matrix Kredieten bieden we als kredietmakelaar een ruim gamma aan oplossingen aan van diverse kredietmaatschappijen. Dankzij ons onafhankelijk advies helpen wij jou verder op basis van jouw unieke situatie en navigeren je doorheen de vele vragen en het uitgebreid aanbod aan leningen en verzekeringen op de markt. Zo komen we samen tot een op maat gemaakte oplossing, zonder al te veel kopzorgen.

Kom gerust langs zodat we al jouw noden en wensen uitvoerig kunnen bespreken en kijken wat de beste oplossing is. Door onze brede lokale aanwezigheid in de provincie Antwerpen kun je op tal van locaties terecht, waaronder in ons kantoor te Antwerpen Centrum.

Ook bij Kredieten Antwerpen Centrum dragen wij onze kernwaarden klanttevredenheid, transparantie, integriteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Voor elke vraag inzake hypotheken kun jij met andere woorden rekenen op persoonlijk contact met één vast aanspreekpunt. Wij volgen alles nauwkeurig op, en dankzij een constante bijscholing zorgen wij er telkens opnieuw voor dat wij de beste kwaliteit kunnen bieden met de meest up-to-date informatie.

Hypothecaire leningen met een persoonlijke aanpak, kom langs bij Kredieten Antwerpen Centrum

Je woonst is een plek om te ontspannen, om jezelf te zijn en je leven op te bouwen. Heb je een huis, appartement of stuk grond gekocht, dan kan dat al eens gepaard gaan met de nodige financiële vragen die zorgen dat je door de bomen het bos niet langer ziet. Wij helpen jou graag bij het vervolledigen van het complete hypothecaire plaatje, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken en met een gerust hart thuis kunt komen.

Of je nu op het punt staat een woning aan te schaffen of er een wil bouwen, of eventueel wil renoveren om energiezuiniger te leven, laat Kredieten Antwerpen Centrum jouw startpunt zijn om dit avontuur aan te vatten. Op basis van jouw persoonlijke noden en wensen vergelijken we de leningenmarkt bij meer dan 10 kredietverstrekkers en staan je gedurende het hele proces bij, van aankoop tot akte.

Een volledige vergelijking van alle factoren dankzij Kredieten Antwerpen Centrum

Bij de aankoop en het (ver)bouwen van een stuk grond of woning komt er heel wat bij kijken. Daardoor kan het enige tijd duren om eerst nog langs te gaan bij verschillende banken en de talloze opties onder de loep te nemen. Matrix Kredieten Brasschaat kan in dat opzicht als een one-stop-shop dienen om alle mogelijke formules en rentevoeten te vergelijken, zodat jij je hierover geen zorgen moet maken.

Onze positie als kredietmakelaar voor hypothecaire leningen maakt het mogelijk om op transparante wijze samen te werken met verschillende kredietmaatschappijen zodat wij alle factoren in acht kunnen nemen. Wist je bijvoorbeeld dat je vaak zowel een schuldsaldoverzekering als een woningverzekering nodig hebt? Bij sommige kredietverstrekkers zijn deze verzekeringen dubbel zo duur als bij andere. Wij waken erover dat jij op de hoogte bent van dergelijke zaken en uiteindelijk de best mogelijke formule voor jouw persoonlijke situatie verkrijgt.

Neem contact op met Kredieten Antwerpen Centrum

Als Kredieten Antwerpen Centrum hebben we jou dus heel wat te bieden. Sta je dus op het punt iets te kopen of (ver)bouwen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Met een kredietmakelaar aan je zijde kom je tot een op maat gemaakt financieel plan aan de beste voorwaarden.

Heb je niet gevonden wat je zocht of nog bijkomstige vragen over hypothecaire leningen? Contacteer ons kantoor in Antwerpen Centrum op 03 650 10 20 of mail naar info@matrixnv.be. We staan je met alle plezier bij!