Het begon allemaal in 1986…

Onze oprichter Rudi Langens is begonnen in een klein kantoor in Brasschaat met dezelfde waarden en normen die we tot op vandaag nog steeds hanteren. 35 jaar later zijn we uitgegroeid tot 7 kantoren gespecialiseerd in verzekeringen, beleggingen, hypotheken en immobiliën.

Onze oprichter Rudi Langens is begonnen in een klein kantoor in Brasschaat met dezelfde waarden en normen die we tot op vandaag nog steeds hanteren. 35 jaar later zijn we uitgegroeid tot 8 kantoren gespecialiseerd in verzekeringen, beleggingen, hypotheken en immobiliën.

Groepsfoto van de medewerkers bij Matrix Verzekeringen

Ons team

Een groep toppers waarop je kan rekenen.

Schade specialisten, belegging experten, commerciële talenten en administratieve genieën, onze medewerkers zijn stuk voor stuk enorm vaardig in hun vak. Het voordeel bij Matrix? Al deze specialisten onder één dak!

Ben je een versterking voor ons team? Laat dan van je horen en solliciteer spontaan.

Onze waarden

MATRIX verzekeringen heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring in de verzekerings- beleggings-, hypotheek-, en immobiliënsector. In onze verregaande specialisaties en professionele oplossingen staan onze 4 kernwaarden centraal.

Klantentevredenheid
Transparantie
Integriteit
Kwaliteit
Klantentevredenheid
Transparantie
Integriteit
Kwaliteit

Jouw vastgoed, onze zorg!

Immo Matrix

Als makelaarskantoor met jarenlange ervaring sinds 1993 staan wij je graag bij in de verkoop, aankoop en verhuur van jouw vastgoed. Met onze kantoren zorgen we voor een sterke aanwezigheid in en rond Antwerpen. Ons ervaren en gemotiveerd team staat borg voor een correcte en zorgeloze samenwerking. Moderne marketing, publiciteit tools en uitgebreide database van zoekende kandidaat-kopers zorgen voor jouw gewenst resultaat!

Groepsfoto van de medewerkers bij Matrix Verzekeringen
Groepsfoto van de medewerkers bij Matrix Verzekeringen

Vermogensplanning van A tot Z

Metris Financial Professionals

Metris FP richt zich op de advisering en de begeleiding van haar klanten op het vlak van het beheer en de overdracht van het vermogen. Met andere woorden: de opbouw en beheer van je vermogen, de overdracht van je vermogen bij leven en overlijden, het behoud van voldoende reserves voor je pensionering.