Wij zijn er voor jou

Neem je een krediet met vaste of variabele intrest? Wat met je schuldsaldoverzekering? Op welke looptijd? Een lening is niet iets dat je dagelijks doet, het is dus logisch dat je veel vragen hebt! Wij zijn er voor jou zodat je een goede keuze kan maken.

Onafhankelijk advies.

Wij zijn kredietmakelaar en kunnen je oplossingen aanbieden van diverse kredietmaatschappijen.

Hypothecaire lening op maat

Heb je een huis, appartement of grond gekocht? Wil je (ver)bouwen om bijvoorbeeld je woning energiezuiniger te maken? Dan ben je bij Matrix aan het juiste adres voor je hypothecaire lening!

Wij bekijken je persoonlijke situatie, vergelijken voor jou de voorwaarden bij meer dan 10 kredietverstrekkers en ondersteunen je in het volledige proces van aankoop tot akte.

Vergelijken van leningen en méér

Als kredietmakelaar voor hypothecaire leningen, werken we samen met meerdere kredietmaatschappijen. Zo moet je niet zelf alle banken afgaan en een hele hoop tijd verliezen. We vergelijken voor jou alle mogelijke formules en rentevoeten, maar bekijken ook nog méér!

Wist je bijvoorbeeld dat je vaak een schuldsaldoverzekering en woningverzekering nodig hebt? Bij sommige kredietverstrekkers kunnen deze verzekeringen dubbel zo duur zijn dan bij andere. Dan kan de laagste rentevoet toch niet het meest voordelig zijn.
We maken een volledige vergelijking van alle factoren!

Als kredietmakelaar hebben we jou dus heel wat te bieden. Ben je van plan te kopen of te verbouwen, neem dan zeker met ons contact op. Jouw trouwe Matrix medewerker werkt voor jou een financieel plan op maat uit en dit aan de beste voorwaarden!