Onze verzekeringen zijn een dak boven je hoofd.

Ben je eigenaar of huurder van een woning, appartement, studio, … ? Er zijn verschillende manieren om jouw thuis te verzekeren. Wij bieden je alle mogelijkheden!

Een woningverzekering dekt de schade aan jouw woning en inboedel door brand, storm, overstroming, glasbreuk enz. Vaak worden de termen brand- en woningverzekering door elkaar gebruikt. Nochtans dekt de term woningverzekering beter de lading. De waarborgen zijn namelijk veel ruimer dan alleen brand.

Wij gaan voor jou op zoek naar de beste oplossing, of je nu eigenaar of huurder bent van een woning of appartement.

Heb je een zwembad of vijver, een mooi aangelegde tuin, veel elektronica in huis, …  Dan wens je misschien een meer uitgebreide dekking dan enkel de basiswaarborgen? Ook daarvoor ben je bij Matrix Verzekeringen aan het juiste adres. Wij zoeken samen met jou naar de verzekering die het best bij je noden aansluit.

Ben je eigenaar van een appartement in een appartementsgebouw? Dan is het interessant om met alle mede-eigenaars samen een “blokpolis” aan te gaan.

De vertegenwoordiger van het gebouw, vaak de syndicus, zorgt voor de verzekering van het gebouw als geheel. Iedere mede-eigenaar is dan verzekerd voor zijn aandeel in het gebouw. Zo’n blokpolis verzekert zowel alle private woongedeelten als de gemeenschappelijke delen van het gebouw.

De blokpolis is over het algemeen een eenvoudigere en voordeligere oplossing dan elk een aparte verzekering aan te gaan. Schadegevallen tussen verschillende eigenaars zullen ook vlotter afgehandeld worden aangezien de verzekering bij dezelfde maatschappij loopt.

De blokpolis dekt alleen het gebouw, je persoonlijke inboedel is niet opgenomen in een blokpolis. Ook daarvoor kan je beroep doen op Matrix Verzekeringen, zo kunnen we je een correcte verzekering op maat voorstellen.

Er komt heel veel bij kijken wanneer je gaat bouwen of verbouwen, niet in het minst het risico op eventuele schade. Met een goede alle bouwplaatsrisico-polis (ABR) hoef je niet te wachten wie er aansprakelijk is of wie er uiteindelijk moet opdraaien voor de kosten.
Die discussies gebeuren nadien achter de schermen tussen de verschillende verzekeraars, ondertussen zijn de slachtoffers reeds vergoed.

De ABR verzekering kan ook schade vergoeden aan jouw bouwproject omwille van diefstal, brand, storm, materiële schade, burenhinder, …

(niet) Gevonden wat je zocht?

Er zijn enorm veel verschillende soorten verzekeringen, waarvan sommige verschillende benamingen hebben. Neem contact op met 1 van onze medewerkers en ze helpen je met plezier verder.

Kredieten

Een grond, appartement of woning aangekocht?

Onze specialisten bekijken samen met jou alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek!

Sparen en beleggen

Een goed rendement nastreven en toch je risico beperken?

Onze specialisten bekijken samen met jou alle mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek!