Verzeker elk voertuig tegen elk risico.

Motorvoertuigen dienen verplicht verzekerd te zijn. Enkel dan worden ze toegelaten op de weg. Er zijn verschillende opties en mogelijkheden.

Burgerlijke aansprakelijkheid

Lichamelijke letsels of materiële schade
Een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) is verplicht als je met een bedrijfsvoertuig op de openbare weg komt. Ze vergoedt bij een verkeersongeval de materiële schade en de lichamelijke letsels toegebracht aan derden door het gebruik van het verzekerde voertuig. Ook de lichamelijke letsels en kledingschade van de zwakke weggebruikers en de inzittenden van het voertuig zijn verzekerd.

Gratis bijstand
Je voertuig kan na een verkeersongeval niet meer rijden? Wij brengen jou en inzittenden naar je werk of woonplaats. We verwittigen ook je partner, werkgever, … en slepen het voertuig naar de garage. Deze service geldt 24/7, overal in België. Ongeacht of je het verkeersongeval veroorzaakt hebt of niet.

Omnium Auto
  • Bij een Mini Omnium vergoeden we de schade aan het bedrijfsvoertuig door brand, (poging tot) diefstal, glasbreuk, natuurkrachten, aanrijding met dieren en een kettingbotsing.
  • Bij een Full Omnium is alle schade aan jouw wagen verzekerd. Ben je in fout bij een verkeersongeval? Rij je per ongeluk tegen een paaltje? Is je wagen beschadigd door vandalisme? Met een Full Omnium is het allemaal gedekt.

Bijstand voertuig: Heb je een ongeval, pech met je voertuig of werd het gestolen? Onze professionele hulp maakt het verschil. Wij staan in België en heel Europa 24/7 voor je klaar. Je krijgt een vervangwagen als je jouw verzekerde wagen of lichte vrachtwagen na een verkeersongeval in België niet meer kan gebruiken.

Personenbijstand: deze waarborg helpt jou en je passagiers als je bijstand nodig hebt in het buitenland omdat je ziek of gekwetst bent, komt te overlijden of als een dringende terugreis vereist is door een onvoorziene gebeurtenis.

Wist je dat de wetgeving geen enkele schadevergoeding voorziet voor de chauffeur van een voertuig dat een ongeval veroorzaakt? Dankzij de verzekering lichamelijke ongevallen voor de bestuurder hoef je er niet wakker van te liggen.

Deze verzekering komt tussen als je een verkeersongeval hebt met een lichamelijk letsel. Als je verwondingen, tijdelijke arbeidsongeschiktheid of blijvende invaliditeit oploopt, of komt te overlijden, keert deze verzekering een vergoeding uit. Zelfs als je in fout bent!

Met deze verzekering kan je ook beschermd worden als voetganger, fietser, skater, passagier enz. Interessant, want in de praktijk duurt het vaak enige tijd voor bepaald is wie aansprakelijk is bij ongevallen met zwakke weggebruikers.

Bij een ongeval of schadegeval in het verkeer is het niet altijd duidelijk wie in fout is. Soms is er onenigheid over welke partij schadevergoeding moet betalen. Met de verzekering Rechtsbijstand Verkeer ben je zeker van rechtsbijstand voor alle schadegevallen in het verkeer.

Vergoeding voor alle juridische kosten
Gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten worden vergoed zoals ook het ereloon van de expert of van de advocaat, kosten voor gerechtsdeurwaarder of dagvaarding, vertaalkosten enz.

Vervoer je eigen goederen of materieel van derden? Voor elk professioneel transport ben je bij Matrix Verzekeringen aan het juiste adres: jouw lading verzekeren, aansprakelijkheid dekken, voertuigen correct verzekeren,..

  1. Eigen materieel en goederen in bestelwagen/vrachtwagen verzekeren tijdens het transport en ’s nachts. Onze goederenverzekering dekt diefstal van en materiële schade veroorzaakt aan goederen die door jou zijn vervoerd met het voertuig vermeld in de polis.
  2. Materieel en goederen van derden verzekeren tijdens het transport. Vervoer je nationaal of internationaal goederen? Samen bepalen we welke transporten we verzekeren voor import en export.
  3. CMR: deze verzekering dekt de contractuele aansprakelijkheid van de vervoerder voor het verlies of beschadiging van de vervoerde goederen over de weg.
  4. Vrachtwagen en lichte vracht: Wil je één bestelwagen/vrachtwagen of je hele wagenpark verzekeren? Matrix Verzekeringen biedt je als vervoerder een verzekering op maat aan.
  5. Personenvervoer: Ook bij personenvervoer bieden we de gepaste verzekering aan voor jouw aansprakelijkheid en voertuigen.

(niet) Gevonden wat je zocht?

Er zijn enorm veel verschillende soorten verzekeringen, waarvan sommige verschillende benamingen hebben. Neem contact op met 1 van onze medewerkers en ze helpen je met plezier verder.