Met een veilig gevoel de baan op.

Een auto, brommer, moto, fiets, … Sommige zaken ben je wettelijk verplicht om te verzekeren, andere verzeker je misschien best omdat het een zware investering is.

Burgerlijke aansprakelijkheid

Een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) is verplicht als je met een motorvoertuig op de openbare weg komt. Ze vergoedt bij een verkeersongeval de materiële schade en de lichamelijke letsels toegebracht aan derden door het gebruik van het verzekerde voertuig. Ook de lichamelijke letsels en kledingschade van de zwakke weggebruikers en de inzittenden van het voertuig zijn verzekerd.

Gratis bijstand
Jouw voertuig kan na een verkeersongeval niet meer rijden? Wij brengen jou en inzittenden naar je werk of woonplaats. We verwittigen ook jouw partner, werkgever, … en slepen het voertuig naar de garage. Deze service geldt 24/7, overal in België. Ongeacht of je het verkeersongeval veroorzaakt hebt of niet.

Omnium Auto

Bij een Mini Omnium vergoeden we de schade aan het voertuig door brand, (poging tot) diefstal, glasbreuk, natuurkrachten, aanrijding met dieren en een kettingbotsing.

Bij een Full Omnium is alle schade aan jouw wagen inbegrepen. Ben je in fout bij een verkeersongeval? Rij je per ongeluk tegen een paaltje? Is jouw wagen beschadigd door vandalisme? Met een Full Omnium is het allemaal gedekt.

De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) verzekert jouw aansprakelijkheid als je een ongeval veroorzaakt met jouw brommer of motor. In België is deze verzekering wettelijk verplicht voor elk motorvoertuig dat op de openbare weg komt.

Als je een ongeval veroorzaakt, vergoedt jouw motorverzekering in jouw plaats alle lichamelijke en materiële schade aan de tegenpartij. Dankzij de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid ben je beschermd tegen de financiële gevolgen als je een ongeval in fout hebt.

Benieuwd of je jouw motor tegen brand, diefstal en schade kan verzekeren? Neem contact met ons op.

Heb je een nieuwe mountainbike of koersfiets? Rij je met een stadsfiets, elektrische fiets of bakfiets? Of ga je voor een moderne elektrische step, hoverboard of Segway?

De prijs van zulke fietsen kan behoorlijk oplopen. De financiële gevolgen in geval van schade kunnen dan ook aanzienlijk zijn.

De fietsomnium van Matrix Verzekeringen omvat 3 waarborgen:

  1. Materiële schade
  2. Diefstal
  3. Pechbijstand

Bijstand voertuig: Heb je een ongeval, pech met jouw voertuig of werd het gestolen? Onze professionele hulp maakt het verschil. Wij staan in België en heel Europa 24/7 voor jou klaar. Je krijgt een vervangwagen als je jouw verzekerde wagen of lichte vrachtwagen na een verkeersongeval in België niet meer kan gebruiken.

Personenbijstand: deze waarborg helpt jou en je passagiers als je bijstand nodig hebt in het buitenland omdat je ziek of gekwetst bent, komt te overlijden of als een dringende terugreis vereist is door een onvoorziene gebeurtenis.

Wist je dat de wetgeving geen enkele schadevergoeding voorziet voor de chauffeur van een voertuig dat een ongeval veroorzaakt? Dankzij de verzekering lichamelijke ongevallen voor de bestuurder hoef je er niet wakker van te liggen.

Deze verzekering komt tussen als je een verkeersongeval hebt met een lichamelijk letsel. Als je verwondingen, tijdelijke arbeidsongeschiktheid of blijvende invaliditeit oploopt, of komt te overlijden, keert deze verzekering een vergoeding uit. Zelfs als je in fout bent!

Met deze verzekering kan je ook beschermd worden als voetganger, fietser, skater, passagier enz. Interessant, want in de praktijk duurt het vaak enige tijd voor bepaald is wie aansprakelijk is bij ongevallen met zwakke weggebruikers.

Bij een ongeval of schadegeval in het verkeer is het niet altijd duidelijk wie in fout is. Soms is er onenigheid over welke partij schadevergoeding moet betalen. Met de verzekering Rechtsbijstand Verkeer ben je zeker van rechtsbijstand voor alle schadegevallen in het verkeer.

Vergoeding voor alle juridische kosten
Gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten worden vergoed zoals ook het ereloon van de expert of van de advocaat, kosten voor gerechtsdeurwaarder of dagvaarding, vertaalkosten enz.

(niet) Gevonden wat je zocht?

Er zijn enorm veel verschillende soorten verzekeringen, waarvan sommige verschillende benamingen hebben. Neem contact op met 1 van onze medewerkers en ze helpen je met plezier verder.

Kredieten

Een grond, appartement of woning aangekocht?

Onze specialisten bekijken samen met jou alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek!

Sparen en beleggen

Een goed rendement nastreven en toch je risico beperken?

Onze specialisten bekijken samen met jou alle mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek!