Een ruim gamma van oplossingen om je gezin te verzekeren.

Je gezin beschermen, dat is het belangrijkste! Ziekte, overlijden, wettelijke verdediging, aansprakelijkheid, reizen. Kom hier meer te weten op welke manieren je jouw gezin kan beschermen.

De familiale verzekering komt tussen als jij, een inwonend gezinslid of een huisdier een ongeval veroorzaakt. Hebt je geen partner of kinderen? Ook dan is het verstandig om een familiale verzekering te nemen!

De familiale verzekering betaalt in jouw plaats de lichamelijke en materiële schade die jij of je gezinsleden veroorzaken aan anderen. Bovendien kan je een beroep doen op de waarborg rechtsbijstand als jijzelf schade lijdt. We helpen je dan om een vergoeding te ontvangen van de tegenpartij.

Je kan jouw familiale verzekering uitbreiden met extra opties:

  1. Je betaalt geen franchise als de materiële schade meer dan de wettelijk vastgestelde franchise bedraagt.
  2. We vergoeden schade aan geleende spullen, bijvoorbeeld de hogedrukreiniger die jij hebt geleend van je buurman en die niet meer werkt nadat jij hem hebt laten vallen.
  3. We vergoeden materiële schade aan een vakantieverblijf of aan een zaal die jij huurt voor bijvoorbeeld een familiefeest.
  4. We vergoeden schade aan de auto van een derde of van een vriend waarmee jij als BOB rijdt, bijvoorbeeld als jij met diens auto tegen een paal rijdt.

Bij een ongeval of schadegeval in jouw privéleven is het niet altijd even duidelijk wie in fout is. Soms is er onenigheid over welke partij schadevergoeding moet betalen. Als een schadegeval in jouw privéleven uitgroeit tot een probleem, verdedigen wij je belangen. Zelfs als je in fout bent. Als het moet tot in de rechtbank.

Als je in het ziekenhuis wordt opgenomen, komt jouw ziekenfonds tussen. Maar die betaalt lang niet alle kosten. Gemiddeld zal je nog zo’n 450 euro moeten opleggen, voor een 1-persoonskamer zelfs 1250 euro. Wil je die financiële kopzorgen besparen? Dan heb je een hospitalisatieverzekering nodig. De hospitalisatieverzekering dekt de kosten bij een opname die niet terugbetaald worden door jouw ziekenfonds.

Die dekking is heel ruim en omvat onder andere het verblijf in het ziekenhuis, zelfs voor daghospitalisatie, protheses, orthopedie en geneesmiddelen die je krijgt tijdens de hospitalisatie, vervoer met een ziekenwagen, …

Ook voor- en nazorg is mee gedekt in een hospitalisatieverzekering. De verzekering betaalt daarbij de kosten voor medische verzorging die je voor en na jouw ziekenhuisopname moet maken.
De dekking zware ziekten en palliatieve thuiszorg verzekert daarnaast de medische kosten van onder meer kanker of aids. 

Meteen ook voor jouw pasgeboren kindje: je kindje is vanaf de 1e dag mee verzekerd. Jij of je partner moeten wel minstens 6 maanden aangesloten zijn. Doe je aanvraag binnen 60 dagen na de geboorte. 

Ook voor thuisbevalling en kraamzorg: wil je je kindje liever in je eigen omgeving op de wereld zetten? Dat kan. We komen tussen voor de thuisbevalling én de kraamzorg!

Moet je zoon of dochter (van maximaal 16 jaar) een nachtje in het ziekenhuis blijven? Wij begrijpen dat je er liever bij blijft. Daarom vergoeden we ook de kosten voor jouw verblijf. 

Een ongeluk is snel gebeurd. Thuis, op vakantie, in je vrije tijd, op je werk of in het verkeer… Met de Persoonlijke Ongevallenverzekering ben je beschermd. Deze verzekering keert dan een vergoeding uit als je een lichamelijk ongeval hebt.

Met de Persoonlijke Ongevallenverzekering bepaal je zelf vooraf de vergoeding voor lichamelijke ongevallen. Je bent dan verzekerd in je privéleven en in bepaalde omstandigheden ook tijdens de uitoefening van je beroep. Jouw verzekering komt onder andere tussen voor behandelingskosten, tijdelijke invaliditeit, blijvende invaliditeit en overlijden.

Een weekendje weg, een week skiën, enkele weken op vakantie naar het buitenland of een wereldreis van een jaar? Voor elke situatie kunnen we jou een gepaste formule voorstellen.

Bij een reisverzekering kan je verschillende opties verzekeren, zoals de medische kosten in het buitenland, annulatie, verzekering van jouw bagage, …

Online kan je veel informatie vinden, maar hoe kan je dit op een goede manier vergelijken? Onze verzekeringsspecialisten bekijken jouw persoonlijke situatie en stellen je de ideale verzekering voor!

(niet) Gevonden wat je zocht?

Neem contact op met één van onze medewerkers en we helpen je met plezier verder.

Waarom kiezen voor ons?

Kredieten

Een grond, appartement of woning aangekocht?

Onze specialisten bekijken samen met jou alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek!

Sparen en beleggen

Een goed rendement nastreven en toch je risico beperken?

Onze specialisten bekijken samen met jou alle mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek!