Kies jouw zakelijke verzekering

Aansprakelijkheid

Als ondernemer is de juiste verzekering zeer belangrijk. In de privésfeer kan je terugvallen op jouw familiale verzekering. Maar ook zakelijk is het belangrijk de nodige zekerheden in te bouwen.

Meer weten

Voertuigen & Vloot

Motorvoertuigen dienen verplicht verzekerd te zijn. Enkel dan worden ze toegelaten op de weg. Er zijn verschillende opties en mogelijkheden.

Meer weten

Patrimonium

Jouw (on)roerend goed financieel beschermen is altijd de beste keuze. Sta stil bij de vele risico’s die om de hoek loeren.

Meer weten

Personeel en medewerkers

Bescherm je medewerkers en combineer een extra legaal voordeel met een maximale dekking.

Meer weten

Pensioen & inkomen

Zal jouw pensioen als zelfstandige later toereikend zijn? Wat met je inkomen als je lange tijd arbeidsongeschikt bent? Is er voldoende financiële zekerheid voor je gezin als je overlijdt? Belangrijke vraagstukken verlangen kwalitatieve oplossingen.

Meer weten

Rechtsbijstand

Bij het uitvoeren van je beroepsactiviteiten kun je in een juridisch conflict verwikkeld raken met bijvoorbeeld een klant of leverancier. Dit zijn complexe zaken waarvoor expertise en advies nodig zijn.

Meer weten

(niet) Gevonden wat je zocht?

Er zijn enorm veel verschillende soorten verzekeringen, waarvan sommige verschillende benamingen hebben. Neem contact op met 1 van onze medewerkers en ze helpen je met plezier verder.