Complexe cases vergen expertise.

Bij het uitvoeren van je beroepsactiviteiten kan je in een juridisch conflict verwikkeld geraken met bijvoorbeeld een klant of leverancier. Dit zijn complexe zaken waarvoor expertise en advies nodig zijn.

Een rechtsbijstandsverzekering helpt jouw rechten te verdedigen en betaalt de kosten voor de verdediging van jouw belangen. Het toepassingsgebied is breed: het varieert van minnelijke schikkingen tot dekking van juridische kosten bij mogelijke gerechtelijke procedures. Een uitgebreide verzekering rechtsbijstand biedt een bredere dekking dan een standaard rechtsbijstand die bijvoorbeeld vervat is in jouw aansprakelijkheids- of brandverzekering.

Matrix Verzekeringen stelt je de gepaste rechtsbijstandsverzekering voor, afhankelijk van de sector waarin je actief bent en naar gelang de grootte van de onderneming.

(niet) Gevonden wat je zocht?

Er zijn enorm veel verschillende soorten verzekeringen, waarvan sommige verschillende benamingen hebben. Neem contact op met 1 van onze medewerkers en ze helpen je met plezier verder.