Verzekeringen Sint-Job-In’t-Goor

 

Kiezen voor Matrix Verzekeringen Sint-Job-In’t-Goor?
Dat is verzekerd zijn van een persoonlijke aanpak

Matrix Verzekeringen is een van de dienstverleningsdomeinen van moederbedrijf Matrix Groep. Met meer dan 35 jaar ervaring binnen de wereld van verzekeringen, beleggingen en hypotheken, bieden wij elke klant een kwalitatieve en bovenal menselijke service aan.

Wat in 1986 begon met een klein kantoortje in Brasschaat groeide al snel uit tot een kantorengroep met zeven locaties binnen de provincie Antwerpen. Al 35 jaar lang hanteren we bij Matrix Verzekeringen dezelfde waarden en normen, waarbij de klant altijd centraal is blijven staan. Iedereen in ons team onderschrijft deze customer-centric cultuur van service en kwaliteit. Onze diverse experten werken samen onder één dak om verregaande specialisaties en professionele oplossingen aan te bieden aan zowel particulieren als ondernemingen. Dus of je nu op zoek bent naar een schadespecialist, beleggingsexpert, commerciële talenten of administratieve genieën, onze medewerkers zijn vakspecialisten als geen ander en helpen jou met alle plezier verder!

Verzekeringen Sint-Job-In’t-Goor

Bij Matrix Verzekeringen bieden we een ruim gamma aan verzekeringsoplossingen, zowel b2b als b2c. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, stellen we samen een op maat gemaakt pakket op. Hiervoor mag je gerust een keertje langskomen zodat we al jouw noden en wensen uitvoerig kunnen bespreken en kijken wat de beste oplossing is. Door onze brede lokale aanwezigheid in de provincie Antwerpen kun je op tal van locaties terecht, waaronder in ons kantoor te Sint-Job-In’t-Goor.

Ook bij Verzekeringen Sint-Job-In’t-Goor dragen wij onze kernwaarden klanttevredenheid, transparantie, integriteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Voor elke verzekeringsvraag kun jij met andere woorden rekenen op persoonlijk contact met één vast aanspreekpunt. Wij volgen alles nauwkeurig op, en dankzij een constante bijscholing zorgen wij er telkens opnieuw voor dat wij de beste kwaliteit kunnen bieden met de meest up-to-date informatie.

Particulier op zoek naar verzekeringen? Kom langs bij Verzekeringen Sint-Job-In’t-Goor

Voor iedere particulier bieden wij een ruime keuze aan verzekeringsmogelijkheden aan om jezelf en jouw gezin te verzekeren tegen ongevallen en risico’s. Van familiale verzekeringen tot hospitalisatie- en reisverzekeringen, enzovoort.

Vragen over voertuigverzekering? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je met een veilig gevoel de baan op kunt met jouw wagen, brommer, fiets… Ook voor alle types woonverzekeringen kun je bij ons terecht, want er zijn tal van manieren om je ook thuis helemaal op je gemak te voelen. Ten slotte bieden wij ook het nodige advies aan om slim om te gaan met jouw spaarcenten en diverse beleggingen.

Voor ieder soort verzekering vraag je bovendien gemakkelijk een gratis offerte aan. En het spreekt voor zich dat onze deur openstaat voor iedereen die advies nodig heeft en graag alle mogelijke opties bekijkt.

Ook ondernemers helpen wij graag verder bij Verzekeringen Sint-Job-In’t-Goor

Voor kmo’s en grotere ondernemingen bestaat er een resem aan verschillende soorten zakelijke verzekeringen. Het is soms even zoeken naar de geschikte oplossing voor jouw bedrijf, maar ook hier staan wij je graag bij.

Bij ons kun je ondere andere terecht voor alles omtrent aansprakelijkheid, voertuigen en fleetopties en juridische rechtsbijstand voor al jouw zakelijke relaties. Je kunt ook advies inwinnen over het verzekeren van je bedrijfspand en ander (on)rerend goed, hoe je personeel voldoende bescherming te bieden en alle opties rond pensioen en inkomen te bekijken. Dit doen we altijd volledig op maat van jouw onderneming.

Al een idee van waarnaar je op zoek bent? Vraag dan een gratis offerte aan.

Nog vragen over ons verzekeringsaanbod?

Bij Verzekeringen Sint-Job-In’t-Goor begrijpen we maar al te goed dat er heel wat verschillende opties en talloze soorten verzekeringen op de markt te vinden zijn. Wij helpen jou dan ook graag een weg te banen doorheen het hele gamma.

Heb je niet gevonden wat je zocht of bijkomstige vragen over lopende verzekeringen? Contacteer ons kantoor in Sint-Job-In’t-Goor op 03 313 73 66 of mail naar info@matrixnv.be. We staan je met alle plezier bij!