Het einde van de zomervakantie nadert en we bereiden ons volop voor op het nieuwe schooljaar. Voor velen betekent dit de aanschaf van nieuwe schoolspullen, het shoppen voor nieuwe kledij en het in orde brengen van de fiets. Bij Matrix Verzekeringen willen we je echter wijzen op een ander cruciaal aspect van de voorbereiding: de juiste verzekeringen voor jouw studenten.

Privé ongevallenverzekering

Ongevallen tijdens de schooluren, ook op de speelplaats, zijn verzekerd via de school. Bij Matrix Verzekeringen bieden we een oplossing voor alles waar de schoolverzekering niet in tussenkomt. Op de weg naar school is het vaak druk, waardoor een ongeval snel gebeurd is. Zeker bij slechter weer, of tijdens de herfst- en winterperiode als het nog donker is, zien we een algemene stijging in het aantal ongevallen.

Met de persoonlijke ongevallenverzekering ben je verzekerd. Deze verzekering keert dan een vergoeding uit als je een lichamelijk ongeval hebt.

Reisverzekering

Veel scholen en universiteiten bieden de mogelijkheid voor studenten om op school- en studiereis te gaan. Bij een schoolreis is het vaak de school zelf die voor een verzekering zorgt. Toch is deze verzekering vaak beperkt en kan er dus steeds gekeken worden naar een bijkomende reisverzekering die uitgebreidere waarborgen heeft. Bij een Erasmus is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw kind tijdens de reis goed verzekerd is, vooral tegen medische kosten. Daarnaast is het ook geen overbodige luxe om je bagage te verzekeren. Deze kan al eens verloren gaan of gestolen worden.

Onze verzekeringsspecialisten bekijken jouw persoonlijke situatie en stellen je de ideale verzekering voor!

Woningverzekering

Studenten die op kot gaan, kunnen best goed verzekerd zijn. Op kot zijn studenten namelijk soms iets minder voorzichtig en gebeuren er al eens kleine accidentjes. Zo is schade aan het gebouw of inboedel door een moment van onoplettendheid snel gebeurd. Denk bijvoorbeeld aan een laptop, tablet of andere dure spullen.

Wij gaan bij Matrix steeds op zoek naar de beste oplossing voor jou, of je nu eigenaar of huurder bent van een woning of appartement.

Auto-, brommer- of fietsverzekering

Denk eraan dat niet enkel jouw kind, maar ook alle andere kinderen terug naar school gaan. Het wordt met andere woorden dus weer drukker op de baan, wat de kans op een ongeval wel eens kan vergroten.

Matrix Verzekeringen zorgt ervoor dat jouw voertuig goed verzekerd is. Contacteer ons dus voor meer informatie en persoonlijk advies!

Deel dit nieuwsbericht:

Krijg persoonlijk advies op maat.

Spreek met een medewerker op 03 650 10 20.